O nama: tradicija i inovacija u štamparstvu

Nije nimalo pretenciozno ako podijelimo sa Vama naše oduševljenje da pripadamo dijelu istorije Crne Gore, tako važne društvene grane djelovanja kao što je štamparstvo. Od Obodske štamparije pa do danas, rijetki su istrajali u ovom poslu, ali gotovo svi od reda su doprinjeli razvoju društva, edukaciji, emancipaciji, opštem napretku!

Štamparija Totem je, od male porodične firme prerasla u ozbiljno uslužno preduzeće sa prepoznatljivom paletom proizvoda, klijentima koji nam se vraćaju zadovoljni kvalitetom pruženih usluga i originalnim pristupom u proizvodnji reklama i reklamnog materijala.

Ovaj put često nije bio ni lak ni jednostavan, ali na njemu smo istrajavali i napredovali. Bili smo prinuđeni da neprestano učimo i razvijamo se, da istražujemo i otkrivamo naše granice i limite. Ali, upornost, vizija, ideje – isplatile su se i danas štamparija Totem posluje prepoznata po svom specifičnom odnosu sa klijentiama, dobroj organizaciji i kvalitetnoj ponudi

Iako smo fizički izmješteni u blizini Podgorice, veoma lako smo dostupni u cijeloj Crnoj Gori. Vodimo računa da ostanemo povezani sa našim klijentima, ali i sa prirodom i drugim vrijednostima, hobijima i svim onim što nas kao ekipu povezuje.

Email

info@totem.co.me

Address

Barutana, 81000 Podgorica

Call

+382 67 512 273

Kontakt !

Contact Form Demo