DIGITALNA ŠTAMPA VELIKIH FORMATA

Najsavremenija štampa velikog formata na ploterima sa foto rezolucijom, pristupačnih cijena i rokova izrade. Da Vaša reklama bude vidljiva!

Obuhvatili smo široku lepezu ponude u štampi na velikim formatima. Kao što su: štampa na PVC foliji, ceradi, bilbord papiru, roll-up materijalu, sliklarskom platnu – canvasu…

Brendiranje izloga, vozila,  kamiona, autobusa, štampa jarbolskih i stonih zastava … i montaža svih navedenih materijala…

DIGITALNA ŠTAMPA MALIH FORMATA

Spoj moderne, brze i kvalitetne digitalne štampe sa tradicionalnom doradom!

Predstavlja idealno rešenje za razne vrste propagandnog materijala manjih dimenzija. Brza, efikasna i ekonomična, ova vrsta štampe pogodna je za:
vizitkarte, letke ,brošure, pozivnice, etikete, koverte i mnogo toga drugog!

Uz pomoć digitalne štampe malog formata možete brzo i lako ostvariti profesionalan utisak na vaše klijente ili saradnike.
Šta vam nudimo? Širok izbor materijala i formata, visokokvalitetnu štampu, brzu realizaciju, konkurentne cijene
Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli da kreirate savršen materijal za vaše potrebe!

BRENDIRANJE TEKSTILA

Dajte svom brandu zasluženu pažnju uz našu uslugu profesionalnog brendiranja tekstila! Kod nas možete birati među raznovrsnim tehnikama štampe i veza, kako biste dobili savršene proizvode za vaše potrebe.

Širok spektar metoda:

SITO ŠTAMPA: Klasična i ekonomična metoda idealna za veće narudžbine majica, cegera, kišobrana, suncobrana, ležaljki, promo materijala…

DTF ŠTAMPA: Savremena digitalna tehnika koja omogućava štampanje živopisnih i detaljnih motiva na širokom izboru tkanina.

DIREKTNA ŠTAMPA: Brza i fleksibilna metoda pogodna za manje narudžbine i personalizovane artikle.

VEZ: Elegancija i trajnost veza čine ga savršenim izborom za polo-majice, košulje, radnu odjeću i promotivne artikle.

OFFSET ŠTAMPA

Offset ili tradicionalna štampa, najzastupljeniji je vid štampe koji nudimo za Vaše potrebe publikovanja promotivnog, informativnog, edukativnog, tehničkog materijala…

Flajeri, memorandumi, blokovska roba, fascikle, zidni i stoni kalendari, rokovnici, brošure, knjige, posteri i drugi oblici publikacija koje štampamo u offset tehnici štampe, dostupni su u najboljem mogućem kvalitetu uz najbrži mogući rok izrade, tako da možete planirati Vaše poslovanje i njegovu promociju na vrijeme ili u trenucima pritiska i kratkih rokova.

 

KLIRIT / PLEKSIGLAS

Uzdignite svoje proizvode i poklone na viši nivo uz našu uslugu graviranja i rezanja klirita i plastike! Ova prilagodljiva tehnika omogućava vam da kreirate trajno personalizovane artikle za nevjerovatan broj primjena.

DRVO

 Toplina prirode za personalizovane kreacije Unesite toplinu prirode u svoje proizvode i poklone uz našu uslugu graviranja i rezanja drveta! Ova vještina omogućava vam da kreirate jedinstvene i trajne artikle sa rustičnim šarmom, savršene za razne prilike.

 

STAKLO

Graviranje stakla je tehnika koja koristi lasersku preciznost za uklanjanje male količine staklene površine, stvarajući trajne i detaljne dizajne. Ovo omogućava personalizaciju staklenih proizvoda logotipima, porukama, ilustracijama ili sopstvenim jedinstvenim kreacijama.

METALI

Unaprite dizajn vaših proizvoda uz našu uslugu graviranja metala! Ova pouzdana tehnika omogućava vam stvaranje elegantnih i izdržljivih artikala s oštrim detaljima, idealnih za širok spektar primjena.

SVIJETLEĆE REKLAME

Zauzmite pažnju i ostavite trajan utisak sa svijetlećim reklamama! Naša kompanija nudi izradu i motažu vrhunskih svijetlećih reklama koje će vašu poruku istaknuti danju i noću.

Vidljive 24/7: Svjetleće reklame privlače pažnju i proмоviše vaš brand.

Istaknite svaki detalj: Izaberite iz niza opcija, uključujući LED svjetla, neon i osvjetljenje s prolazom svijetlosti kako biste prikazali svoj logo, slogan ili poruku.

3D REKLAME

U današnjem digitalnom svetu, 3D reklame su više od trenda – one su revolucija u marketingu. Naša agencija pruža usluge kreiranja visokokvalitetnih 3D reklama koje privlače pažnju i ostavljaju nezaboravan utisak.


Interaktivnost: Gledaoci mogu da iskuse vaš proizvod iz svakog ugla, što povećava angažovanost i interesovanje.

Inovativnost: Budite korak ispred konkurencije sa reklamama koje se ističu i pamte.

NEON LED REKLAME

Neon LED reklame kombinuju nostalgičnu neonsku estetiku sa modernom LED tehnologijom. Rezultat? Zapanjujuće sjajne i energetski efikasne reklame koje privlače pažnju i ostavljaju trajan utisak.

Izdržljive i dugovječne: Uživajte u sjajnosti godinama uz LED tehnologiju koja je poznata po dužem životnom vijeku od tradicionalnih neona.

Energetski efikasne: Smanjite troškove energije uz LED diode koje troše značajno manje nego neon cijevi.

 

TOTEMI

Zauzmite dominantnu poziciju i promovišite svoj brand na veliki način uz totem reklame! Totem reklame su visoke, slobodnostojeće strukture dizajnirane da privlače pažnju i promovišu brandove na lokaciji. Često se postavljaju uz prometne puteve, tržne centre i druge lokacije.

Velika vidljivost: Izdvojite se iz okoline i dozovite publiku sa svih strana uz totem reklamnu konstrukciju velikih dimenzija.

Širok domet: Dođite do velikog broja potencijalnih klijenata zahvaljujući strateškom pozicioniranju totem reklame na lokaciji sa velikom frekvencijom.

 

TEKSTILNA DISPLAY

Tekstilni displeji su lagani i fleksibilni panoi od tkanine koji se štampaju živopisnim bojama. Oni se lako postavljaju i skidaju na konstrukciju koja može da bude fiksna ili prenosiva. Lakoća i prenosivost: Bez problema prenosite svoj tekstilni display sa lokacije na lokaciju zahvaljujući njihovoj lakoj konstrukciji. Brza instalacija i demontaža: Štedte vrijeme i trud na postavkama sa jednostavnim sistemom postavljanja tekstilnih displeja. Širok spektar veličina i oblika: Izaberite savršenu veličinu i oblik tekstilnog panela kako biste se prilagodili bilo kom prostoru.

Email

info@totem.co.me

Address

Barutana, 81000 Podgorica

Call

+382 67 512 273

Kontakt !

Contact Form Demo